Ασφάλεια υγείας

  Όλοι οι άνθρωποι θέλουμε να προστατεύσουμε το πολυτιμότερο αγαθό για εμάς και την οικογένειά μας, που δεν είναι άλλο από την υγεία. Ιδιαίτερα στην σημερινή οικονομική συγκυρία όπου συχνά οι  παροχές υγείας των δημόσιων ασφαλιστικών οργανισμών δεν επαρκούν, όλο και περισσότεροι άνθρωποι ψάχνουν την καλύτερη λύση για την προστασία τη δική τους και της οικογένειάς τους.

Για το λόγο αυτό θέλουμε να έχουμε το δικαίωμα της επιλογής στο κατάλληλο νοσοκομείο ή κλινική, θέλουμε το δικαίωμα της επιλογής  στο γιατρό που θεωρούμε καλύτερο για την περίπτωσή μας, όπως και το δικαίωμα της άμεσης αντιμετώπισης του περιστατικού και βέβαια όλα αυτά με χαμηλό κόστος.

Όλα τα παραπάνω έρχεται να καλύψει η ασφάλεια υγείας ή ασφάλεια νοσοκομειακής περίθαλψης όπως λέγεται διαφορετικά.

 Μόνο για τον κλάδο υγείας, υπάρχουν εκατοντάδες ασφαλιστήρια συμβόλαια διαθέσιμα προς επιλογή. Σε αυτά υπάρχει σίγουρα κάποιο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Πολλοί άνθρωποι μας ρωτάνε : ποιο είναι κατά τη γνώμη σας το καλύτερο ασφαλιστήριο νοσοκομειακής περίθαλψης ;

Η απάντηση που δίνουμε και θεωρούμε ότι είναι η σωστή είναι :

Μα αυτή βέβαια που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Το καλύτερο ασφαλιστήριο δεν έχει σχέση με το όνομα της ασφαλιστικής που το εκδίδει, δεν έχει σχέση με το κόστος, δεν έχει σχέση με το πότε έγινε. Το καλύτερο ασφαλιστήριο είναι αυτό που ταιριάζει σε εμάς και στις ανάγκες που έχουμε αυτήν την περίοδο. Ποιο ασφαλιστήριο ταιριάζει στις δικές μας ανάγκες, μπορούμε να το βρούμε μόνο με τη βοήθεια ενός επαγγελματία ασφαλιστικού συμβούλου.

 Για να γίνει η κατάλληλη επιλογή, πρέπει πρώτα να γίνει η διαδικασία που λέγεται ανάλυση αναγκών και εκεί με τη βοήθεια του έμπειρου συνεργάτη του myPlan-insurance, ο οποίος θα λάβει υπόψιν του τις υπάρχουσες καλύψεις από το ασφαλιστικό σας ταμείο (εάν υπάρχει), από πιθανό ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο, τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας, την οικονομική σας δυνατότητα και πολλά άλλα, θα σας προτείνει την κατάλληλη λύση.

   Στη συνέχεια και εφόσον επιλέξετε το myPlan-insurance agency για την ασφάλισή σας, μπορείτε εάν το επιθυμείτε να έχετε τον προσωπικό σας ασφαλιστικό σύμβουλο ο οποίος θα είναι κοντά σας τη στιγμή της αποζημίωσης. Επίσης επειδή η αγορά αλλάζει ραγδαία, όπως πιθανόν και οι ασφαλιστικές σας ανάγκες, θα έχετε τον κατάλληλο άνθρωπο που θα συζητάτε για οποιαδήποτε αλλαγή προκύψει.

 

Τι προσφέρει ένα ασφαλιστήριο υγείας :

-Σας παρέχει τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς το γιατρό και το νοσοκομείο που θεωρείτε καλύτερο, ακόμα και στο εξωτερικό.

-Πληρώνεται απευθείας το νοσοκομείο από την ασφαλιστική,

-Σας προσφέρει αμεσότητα στην αντιμετώπιση του περιστατικού χωρίς αναμονές ή ταλαιπωρία,

-Δεν θα σας περιμένει καμμιά δυσάρεστη έκπληξη όσο αφορά το οικονομικό κομμάτι μιας νοσηλείας,

-Έχετε πρόσβαση σε σύγχρονες μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων υγείας,

-Το κόστος θα είναι προσιτό και κυρίως προσαρμοσμένο στη δική σας οικονομική δυνατότητα.

-Η νοσοκομειακή σας περίθαλψη δεν θα εξαρτάται ούτε από την ευρύτερη οικονομική κατάσταση, ούτε από τις επιλογές της πολιτικής ηγεσίας.

-Προστατεύετε τα περιουσιακά σας στοιχεία και δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε τους κόπους μιας ζωής για μια απρόβλεπτη και δύσκολη στιγμή.

-Συμπληρώνει τις παροχές του ταμείου κοινωνικής σας ασφάλισης,

 

Το myPlan-insurance agency διαθέτει εξιδεικευμένους ασφαλιστικούς συμβούλους που θα συζητήσουν μαζί σας και θα σας προτείνουν ασφαλιστήρια συμβόλαια νοσοκομειακής περίθαλψης προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Επίσης συνεργαζόμαστε  με μεγάλο αριθμό ασφαλιστικών εταιρειών σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Κάποια από τα πλεονεκτήματά μας :

 

  • Κάλυψη τοκετού είτε με επίδομα, είτε ως έξοδο νοσηλείας
  • Ασφάλιση σε ηλικίες άνω των 65 ετών,
  • Ασφάλιση νοσοκομειακής περίθαλψης ή διαγνωστικών εξετάσεων, ακόμα και με προϋπάρχουσες παθήσεις,
  • Απευθείας κάλυψη νοσοκομείων είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό,
  • Κάλυψη οδοντιατρικής περίθαλψης μέχρι και σε ποσοστό 80%.
  • Ασφάλιση αλλοδαπών για να αποκτήσουν την άδεια παραμονής στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και μάλιστα με πολύ χαμηλό κόστος,
  • Χαμηλού κόστους κάρτα υγείας για πρόσβαση σε μεγάλο αριθμό γιατρών ή διαγνωστικών κέντρων για ιατρικές εξετάσεις με μικρή ή και καθόλου συμμετοχή.