17 χρόνια εμπειρίας στην Ελληνική Αγορά

Aναγνωρίζοντας τις ιδιαίτερα μεγάλες και απαιτητικές ανάγκες της ασφαλιστικής αγοράς, ο Παναγιώτης Βασιλείου, με συνεχόμενη παρουσία από το 1997 στον ασφαλιστικό χώρο και οι συνεργάτες του, δημιούργησαν το myPlan-insurance!

Υψηλές και αξιόπιστες υπηρεσίες

Στόχος του myPlan-insurance είναι να προσφέρει υψηλές και αξιόπιστες υπηρεσίες σε ασφαλιστικά προγράμματα που εξυπηρετούν κάθε ανάγκη κάλυψης, από ασφαλεια αυτοκινητου μέχρι τις επαγγελματικές σας καλύψεις και από την ασφαλεια κατοικίας μέχρι την δική σας νοσοκομειακή κάλυψη, καθώς και της οικογένειά σας.

Ένα Ασφαλιστικό Πρακτορείο για εσάς!

Το myPlan-insurance, έχοντας αναγνωρίσει τις μεγάλες αλλαγές στην ασφαλιστική αγορά, με τις δυσχερείς οικονομικές συνθήκες, αλλά και τις μεγάλες υποχρεώσεις
των πελατών του, προσάρμοσε τις ασφαλιστικές επιλογές στα νέα δεδομένα, αλλά και ανεβάζοντας την ποιότητα τους, σε όλες τις κατηγορίες ασφαλειας.
Η συνεργασία του με ασφαλιστικές εταιρίες στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό,του επιτρέπει την προσφορά ευέλικτων προγραμμάτων που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του καθενός.
Ακολουθώντας τα σύγχρονα δεδομένα δημιουργήθηκε το site: myplan-insurance.gr, που έχει σαν σκοπό την άμεση, αξιόπιστη και αποτελεσματική ενημέρωση σας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και παράλληλα, σας παρέχει την δυνατότητα,να ενημερωθείτε για τις τιμές και να επιλέξετε on-line το πρόγραμμα, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Ασφαλιστείτε στο myPlan-insurance! Ασφαλιστείτε με «πλάνο»!

Το myPlan-insurance, είναι εγγεγραμμένο στο επαγγελματικό επιμελητήριο Αθηνών με Αρ. Μητρώου 193697.