BLOG

Αυξήθηκαν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων τον Ιούνιο

Αύξηση 13% κατέγραψαν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων τον Ιούνιο στην Ελλάδα, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2014, φθάνοντας τις 8.999 μονάδες (έναντι 7.964).

Συμβουλές «μακροζωίας» του αυτοκινήτου

Τηρούμε τις εργασίες συντήρησης

Κάθε αυτοκίνητο για να λειτουργεί σωστά θα πρέπει να πραγματοποιούνται τα καθορισμένα από τον κατασκευαστή service και οι διάφορες εργασίες συντήρησης. Η αντικατάσταση των λαδιών του κινητήρα, των φίλτρων, των μπουζί, των ιμάντων κ.ο.κ. είναι ζωτικής σημασίας για μην αρχίζουν και παρουσιάζονται διάφορες βλάβες και δυσλειτουργίες.

Τακτικοί έλεγχοι από τον ιδιοκτήτη

Οι 20 καλύτερες συμβουλές για γονείς που θα ακούσετε ποτέ!

Ένα από τα μεγαλύτερα site του κόσμου, το ivillage του δικτύου NBC, ζήτησε από τους καλύτερους Αμερικανούς παιδοψυχολόγους να επιλέξουν ανάμεσα στις πολλές συμβουλές που δίνουν στους γονείς-πελάτες τους την πιο σημαντική. Κι εκείνοι κατέληξαν στις ακόλουθες:

Πώς να διώξετε το άγχος

Ας πάρουμε μια βαθιά ανάσα. Τα πράγματα συνήθως δεν είναι τόσο άσχημα όσο πιστεύουμε. Αλλά πολλές φορές, όταν οι έγνοιες και οι ευθύνες μαζεύονται, νιώθουμε πως έχουμε μπροστά μας ένα βουνό. Ορίστε δέκα τρόποι για να οργανώσουμε καλύτερα όλες αυτές τις σκέψεις που μας γεμίζουν στρες και να νιώσουμε πιο χαρούμενοι και υγιείς.

Υποχρεωτικό από το 2018 το σύστημα «eCall» σε όλα τα ΙΧ

Υποχρεωτική θα είναι η εγκατάσταση του συστήματος κινητών επικοινωνιών και αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης «eCall» σε όλα τα ΙΧ επιβατικά οχήματα και τα ελαφρά επαγγελματικά, στην ευρύτερη επικράτεια της ΕΕ από το 2018

Σχετικές ανακοινώσεις έγιναν χθες σύμφωνα με σχετικό σχέδιο της Κομισιόν που υιοθετήθηκε από το αρμόδιο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης τη Δευτέρα 2 Μαΐου 2015.

Ο αδιάφορος μπαμπάς καταστροφικός για τη ζωή του παιδιού!

Μια νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε στην Daily Mail μας αποδεικνύει πόσο καταστροφική μπορεί να αποβεί η αδιαφορία του πατέρα για ένα μικρό παιδί. 
Μια νέα παγκόσμια μελέτη που πραγματοποίησε ο καθηγητής Ronald Rohner εξετάζοντας τις περιπτώσεις περισσότερων από 10.000 παιδιών, συμπέρανε πως η ψυχρή ή απόμακρη σχέση με τον πατέρα, μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες στη ζωή του παιδιού, μερικές φορές ακόμη και δεκαετίες μετά. 

Έκτακτα μέτρα της τροχαίας για το τριήμερο. Συμβουλές σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος

Έκτακτα μέτρα στην κυκλοφορία στους εθνικούς δρόμους θα ισχύσουν από το απόγευμα της Παρασκευής ώς το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας.
Ειδικότερα, ο σχεδιασμός των μέτρων της τροχαίας περιλαμβάνει:

Πώς να μιλήσω στο παιδί μου για σεξ

Οι ερωτήσεις των παιδιών συνήθως, σχετίζονται με την ανατομία του σώματος και τις διαφορές ανδρών-γυναικών. Μιλάμε στο παιδί για τη λειτουργία και τη χρησιμότητα κάθε μέρους του σώματος, τις σωματικές διαφορές των δύο φύλων και το πώς γεννιούνται τα παιδιά. 

Το CERN ετοιμάζεται για νέες ανακαλύψεις

ΓΕΝΕΥΗ. Υπερσυμμετρία και σκοτεινή ύλη, νετρίνο, βαρυόνια και γλυόνια είναι μερικά από τα εξωτικά σωματίδια, που αναμένεται να εντοπίσει η επιστημονική ομάδα του εργαστηρίου CERN χάρη στον μεγάλο επιταχυντή αδρονίων στα έγκατα της γης, κάτω από τα σύνορα Γαλλίας - Ελβετίας.
Η εντυπωσιακή συσκευή θα επανεκκινήσει εντός των προσεχών δύο μηνών, δίνοντας μία ακόμη ευκαιρία στην επιστημονική ομάδα να αποδείξει την ύπαρξη συναρπαστικών υποατομικών σωματιδίων, όπως είναι τα μυστηριώδη γλυόνια.

Νέο επιθετικότερο στέλεχος του HIV εμφανίστηκε σε Κούβα και Αφρική

Νέο επιθετικότερο στέλεχος του ιού HIV, το οποίο δυστυχώς δεν αντιδρά στη θεραπεία αντιρετροϊκών φαρμάκων που υπάρχουν σήμερα, εντόπισαν οι επιστήμονες, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση EBioMedicine.

Όπως επεσήμαναν οι ειδικοί σε έρευνα που έγινε σε ομάδα ασθενών στην Κούβα το νέο στέλεχος είναι πιο θανατηφόρο καθώς εξελίσσεται πολύ γρήγορα και οι θεραπείες δεν δρουν στον οργανισμό έναντι του ιού.

Σελίδες